Centrale verwarming > Gas
Algemene info over verwarmen met gas vindt u hier http://www.aardgas.be/consumenten/.Viessmann Gasketels

Viessmann gascondensatieketels: een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiŽnt vermogen van 3,8 tot 105 (420) kW! De Vitodens en Vitocrossal energiebesparende condensatieketels bieden u een keuze uit vloer- en wandketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR-TOP). Enkele van deze verwarmingsketels op gas hebben ook een ingebouwde (zonne-)boiler.

Klik hier voor meer informatie over de besparende mogelijkheden van condensatietechniek.

Viessmann gasketels: een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarming met een efficiŽnt vermogen van 18 tot 144 (432) kW! De Vitogas en Vitopend energiebesparende verwarmingsketels op gas bieden u vloer-, wand- en lagetemperatuurketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR+).

Voor meer informatie rond Viessmann gasketels zie de website van Viessmann.Vaillant Gasketels

Je kan nooit "zonder" gas zitten, en dat is natuurlijk een groot voordeel.

Hier kan u kiezen uit ons uitgebreid aanbod van condenserende of klassieke gaswandketels en vloerketels.

Praktisch is ook dat een toestel op gas zoals een gaswandketel weinig plaats inneemt en veel installatiemogelijkheden biedt. Voor de verwarming heeft u de keuze uit een uitgebreid gamma van gaswandketels of vloerketels op gas, die naargelang het gekozen type ook voor de warmwaterproductie kunnen instaan.

Zoekt u een oplossing voor de warmwaterproductie alleen, dan biedt Vaillant u ook een uitgebreide keuze aan oplossingen.

Voor meer informatie rond Vaillant gasketels zie de website van Vaillant.
Malutec, driven by Studio Brussel